OVER ONS

Wie zijn we?

 

Antaras is uw kennis partner op het gebied van Supply Chain en Healthcare en is een BENELUX organisatie met een vestiging in België en in Nederland. Onze historie is gevormd door onze kennis en kunde rondom de producten van Infor en komt ook met name voort uit de Triton en Baan ERP applicaties. Vanuit deze achtergrond hebben wij onze kennis verder opgebouwd rondom de complexe processen binnen de Healthcare.
Tot slot wetende dat rapportering en performance management enorm belangrijk is binnen eender welke organisatie en meer en meer een verplichte verantwoordelijkheid is (veelal opgedragen door de overheid), voorzien wij deze “Business Intelligence” diensten zowel technisch als functioneel via QlikView en Infor EPM.

 

  • ONZE MISSIE

    Antaras is uw betrouwbare partner in het aanbieden van ERP en Performant Management oplossingen. Antaras is uw aanspreekpunt om uw specifieke vragen in uw bedrijfsprocessen te kunnen onderzoeken, om zo verder te kunnen inspelen op uw behoeften, om het maximale rendement, uit uw eigen bestaande processen te halen.

  • ONZE VISIE, UW OPLOSSING

    Een belangrijke vraag, die meer en meer door het management wordt gesteld is, hoe te kunnen inspelen op de voortdurende en snelle verandering van de proces ontwikkeling. Deze vraag is voor de business van belang uit oogpunt van effectiviteit, uitgedrukt in rendement en vanuit het oogpunt van efficiency.

  • DE STRATEGIE VOOR U

    Antaras strategie is gebaseerd om op een adequate manier tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten, door het aanreiken van een betrouwbare en efficiënte oplossing, in lijn met uw behoeften. Deze strategie onderbouwen we door: Het aanreiken van ‘best practices’ binnen deze oplossing.


 

Ons Team

 

Het team bestaat uit 3 Units die elkaar aanvullen met een duidelijke focus op performance management:

Unit ERP: gericht op alle processen binnen uw bestaande organisatie (financieel, productie, supply chain management).

Unit Enterprise Performance Management: gericht op al uw rapporteringen komende van al uw databronnen aanwezig binnen uw organisatie.

Unit Healthcare: gericht op alle patientlogistieke processen in de zorg maar aangevuld met geavanceerde ERP oplossingen en rapporteringen.

Onze Partners

 

InforQlikViewhidoxnexus

Back to Top