Infor LN

Infor LN en WMS

Infor LN

Infor LN is een volledig geïntegreerde ERP oplossing die al bij diverse gerenommeerde fabrikanten de discrete of projectgebaseerde productie ondersteunt.

Met behulp van Infor LN kunnen de bedrijfsprocessen van de gehele organisatie wereldwijd worden beheerd, óók in complexe supply chain omgevingen. Infor LN levert uitgebreide ondersteuning voor de fabricage en biedt daarnaast traditionele ERP functionaliteiten zoals voor financiën, verkoop, inkoop, fabricage en transport management, warehouse management en after sales ondersteuning.

Infor LN maakt het producenten mogelijk kostenefficiënt te produceren door het beduidend reduceren van de voorraadniveaus, het vermijden van dupliceren van bestellingen, “just in time” productie en het ontvangen van automatische alerts bij problemen, nog vóórdat deze impact hebben op de productie.

Het schaalbare, multilanguage, multi-site open systeem platform geeft producenten een stevige basis voor het vergroten van de productiviteit, het verbeteren van de kwaliteit en het wereldwijd versterken van de concurrentiepositie.

Download hier de Infor LN brochure

Back to Top