Bioriginal Europe/Asia BV implementeert Infor ERP LN 10.5 met Antaras

Bioriginal is een wereldwijde leider in het leveren van nutritionele oplossingen aan de voedsel- en voedingssupplementen industrie. Met meer dan 20 jaar expertise, heeft Bioriginal een niche uitgebouwd door op wetenschappelijke wijze met natuurlijke grondstoffen, afkomstig  uit de hele wereld, unieke en doeltreffende oplossingen te creëren. Bioriginal is gepassioneerd door voedingsingrediënten en de voordelen voor de gezondheid die zij bieden. Bioriginal heeft eigen methoden, processen en systemen ontwikkeld om klant specifieke turnkey-oplossingen te bieden. Het moederbedrijf van Bioriginal is gevestigd in Saskatoon, Canada met vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Een cruciale schakel in de logistieke en financiële processen van Bioriginal is het Enterprise Resource Planning systeem. In samenwerking met Antaras implementeert de voedingsmiddelenfabrikant de komende maanden een nieuw pakket: Infor ERP LN 10.5.

Om deze uiterst complexe processen vlekkeloos te laten verlopen moeten planningen, voorraden en afstemming met subcontractors perfect in balans zijn. Om dit doel te bereiken maakte de moeder organisatie de afgelopen twee decennia gebruik van Baan IV met de Process add-on. Bioriginal heeft besloten om in Nederland, als eerste in de groep, Infor ERP LN 10.5 te implementeren.

Infor ERP LN 10.5

Vanaf maart 2018 werkt Bioriginal aan de implementatie van de opvolger van Baan IV. Het projectteam met medewerkers uit Nederland en Canada en gebruikers van het ERP systeem zijn nauw bij dit veranderingsproces betrokken. Om te voorkomen dat de continuïteit van de productie onder druk komt te staan, wordt Infor ERP LN 10.5 geleidelijk ingevoerd.

De implementatie van Infor ERP LN 10.5 wordt ondersteund door Antaras. “Betrouwbaarheid en bewezen kennis waren bij ons doorslaggevend om voor Antaras te kiezen”, aldus Bioriginal.

Back to Top